Aqua Saniter - fürdőszoba konyha lakberendezés
Központi telefonszámunk
Bemutatótermünk címe

GYÁRTÓ Impronta Italgraniti
Fő profiljai: FALI CSEMPÉK, PADLÓBURKOLATOK

EZ A TÍPUSÚ TERMÉK MEGSZŰNT

Az IMPRONTA ITALGRANITI Olaszország egyik legnevesebb és legelismertebb burkolatgyártója. Ezt az elismerést piacformáló újításaiért, merész megoldásaiért és végül - de nem utolsósorban - kiváló minőségű termékskálája miatt érdemelte ki.
Termékpalletáján megtalálhatóak a leghatalmasabb kőlapoktól kezdve a legapróbb kristályszerű kiegészítő-elemeken keresztül minden, ami burkolat.

Az IMPRONTA ITALGRANITI legfőbb ismertetőjegye a több lapon keresztül vonuló motívumok - ez a sajátosság szinte minden szériájában vissza-köszön, és teszi a gyártót különlegessé, az érdeklődőket pedig a legelkötelezettebb rajongókká.

Az egyéni rajongók mellett a szakma elismerését is bizonyítja, hogy a szakmai kiállításokon is évről-évre hatalmas érdeklődés övezi a gyártó pavilonjait, és hogy az olasz székhelyű gyártó bemutatótermei a világ összes kontinensén megtalálhatók és varázsolják el látogatóikat.
Főoldal Főoldal
in English in English
fali csempe padlóburkolat WC / bidé mosdó fürdőkád zuhanykabin zuhanytálca csaptelep fürdőszobabútor konyhabútor masszázsmedence
Porcelanosa Group Impronta Italgraniti Catalano Scarabeo Ideal Standard Royo Group Colombini Toplax RAVAK QCA Spas
csempék - nappali csempék - fürdőszoba csempék - konyha fali csempe padlólapok - nappali padlólapok - fürdőszoba padlólapok - konyha
Aqua Saniter Kft.
Copyright © 2008 Aqua Saniter Kft.